Glazen windscherm schuifbaar

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Glazen windscherm schuifbaar: goede investering

Als horecaondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om je terras te verbeteren. Je wilt immers dat je gasten comfortabel op je terras zitten. Tevreden gasten zullen vaker terugkomen en zorgen er voor dat er meer geld binnen komt. Daarnaast blijf je je concurrentie voor door je terras een upgrade te geven. Een glazen windscherm schuifbaar is een investering waar je lang plezier van zult hebben. Op deze manier zorg je altijd voor een fijn plekje uit de wind. Je kunt je gasten hierdoor vaker en langer op het terras laten zitten. Als dat geen win-win situatie voor beide partijen is?

 

 

Schuifbare glazen windscherm aan de hand van jouw wensen

Bij Xterior maken we het schuifbare glazen windscherm aan de hand van jouw wensen en stijl. Wij hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de markt. Wij weten hierdoor als geen ander waar een windscherm aan moet voldoen. Zo kunnen we je adviseren over de afmetingen, maar ook over het materiaal en de uitstraling. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende accessoires en functies. Kies bijvoorbeeld voor een windscherm met wielen. Deze kun je makkelijk verplaatsen. Wel zo handig als de windrichting op jouw terras regelmatig wisselt of als je de windschermen ’s avonds weer moet opbergen.

Meer over ons

Schuifbaar windscherm van glas bestellen?

Wil je een schuifbaar windscherm van glas bestellen? Neem dan contact op met het team van Xterior. Wij bespreken graag de mogelijkheden en kunnen een ontwerp op maat maken. Doordat wij alle producten zelf produceren hanteren we korte levertijden. Daarnaast staan onze windschermen garant voor kwaliteit. Wij zorgen er voor dat de windschermen bestand zijn tegen (harde) windstoten en andere weersomstandigheden. Meer informatie over ons en onze producten vind je op de website. Uiteraard kun je ons ook bellen of e-mailen als je een vraag hebt. Ons team staat klaar om jouw terras meer waard te maken!

Neem contact op