Glazen windscherm op wielen

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Glazen windscherm op wielen: upgrade voor je terras

Wil jij je terras een upgrade geven? Dan is een glazen windscherm op wielen een absolute aanrader. Op deze manier kunnen je klanten het hele jaar door uit de wind op het terras zitten. Jouw terras wordt hierdoor meer waard en je zult meer omzet behalen. Op de dagen dat een klein zuchtje wind juist wel gewenst is, kun je de windschermen makkelijk opbergen of op een andere plek zetten. De wielen zorgen er namelijk voor dat je de windschermen probleemloos kunt verplaatsen. Een windscherm van glas is extra aantrekkelijk omdat het het uitzicht van je klanten niet belemmert.

 

 

Adviseren, ontwerpen, produceren en monteren van windscherm glas op wielen

Bij Xterior ben je aan het juiste adres voor het adviseren, ontwerpen, produceren en monteren van een windscherm glas op wielen. Zo produceren wij verschillende soorten windschermen van hoogwaardige kwaliteit. In ons ruime assortiment vind je daarom altijd een windscherm die past bij jouw wensen en terras. Wij leveren een oplossing op maat en zorgen voor een strak resultaat. Naast windschermen kun je bij ons ook andere accessoires voor je terras kopen zoals zonwering en parasols. Wij zorgen er voor dat het terrasseizoen verlengd én extra winstgevend wordt. Daar hebben jij en je klanten plezier van.

Meer over ons

Meer weten over een glazen windscherm op wieltjes?

Wil je meer weten over een glazen windscherm op wieltjes? Neem dan gerust contact met het team van Xterior op. Wij vertellen je graag meer over de windschermen en andere manieren om jouw terras extra aantrekkelijk en comfortabel te maken. Bij Xterior staan we bekend om onze jarenlange kennis en ervaring en passie voor ons vak. Wij staan voor je klaar en zorgen ervoor dat het terras jouw visitekaartje én “cash cow” wordt. Je kunt ons bereiken via de telefoon en e-mail.

Neem contact op