Glazen tuinafscheiding

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een glazen tuinafscheiding van Xterior

Heeft u een mooie tuin, maar heeft u het gevoel dat u hier nog niet optimaal gebruik van maakt? Bij Xterior hebben we meerdere producten klaarstaan om u te helpen nog meer te genieten van die prachtige tuin. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze glazen tuinafscheiding. Als u deze afscheiding rond uw tuin zet, dan zorgt u ervoor dat de weerelementen minder kans hebben. U kunt lekker in de tuin zitten en hoeft er niet bang voor te zijn dat bijvoorbeeld wind roet in het eten gooit. Daar komt bij dat u ook een stukje meer privacy kunt genieten als u een tuinafscheiding van glas om uw tuin heen zet.

 

 

Voor een tuinafscheiding glas gebruiken

Veel mensen willen graag iets om hun tuin heen zetten, zodat ze iets meer van hun privacy kunnen genieten. Dat hoeft dan niet meteen een hek of een schutting te zijn. Op deze manier gooit u de deur wel helemaal dicht en kunt u niks meer meemaken van het leven dat zich om uw tuin heen afspeelt. Beter is het om dan voor een tuinafscheiding van glas te kiezen. Hiermee geniet u lekker van uw eigen tuin, maar ziet u wel goed wat er allemaal buiten uw tuin gebeurt. Bij Xterior maken we deze producten helemaal zelf, altijd helemaal op maat. Zo krijgt u een glazen tuinafscheiding die helemaal op uw wensen aansluit.

Meer over ons

Een tuinafscheiding in glas

Bij Xterior haalt u op het gebied van tuinafscheidingen altijd de hoogste kwaliteit in huis. Bij ons vindt u producten die in eigen fabriek gemaakt worden, zodat wij u kunnen garanderen dat alles met de grootst mogelijke zorg wordt gemaakt. U krijgt bij ons strak design geleverd en kunt er op rekenen dat alles stevig blijft staan. Met onze glazen afscheiding kunt u daarnaast ook nog eens langer van uw tuin genieten. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u meer over onze producten wilt weten.

Neem contact op