Glazen terrasafscheiding

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een terrasafscheiding van glas

Heb jij bij je horecazaak een mooi terras? Dit is een perfecte manier om de omzet van je bedrijf nog meer te verhogen. Maar gebruik jij je terras wel optimaal? Met een paar aanpassingen kan je van jouw fijne terras een super terras maken. Een plek waar mensen met veel plezier zitten, maar waar ze ook met veel plezier naar terugkomen. We raden je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Xterior als je op zoek bent naar de juiste oplossingen. Een glazen terrasafscheiding is bijvoorbeeld een prima product om je terras mee te optimaliseren. Bij Xterior maken we een terrasafscheiding van glas die geheel op maat is.

 

 

Voor je terrasafscheiding glas gebruiken

Je bent op zoek naar een terras waar je optimaal van kunt gaan genieten? Dan raden wij je aan om hiervoor met Xterior contact op te nemen. Wij hebben de omzet van een groot aantal terrassen in Nederland flink verhoogd, we gaan ook graag met jouw terras aan de slag. Hiervoor hebben wij bijvoorbeeld glazen terrasafscheidingen klaarstaan. Hiermee zorg je ervoor dat gasten op jouw terras meer privacy hebben, maar dat ze toch het gevoel houden op een vol terras tussen andere mensen te zitten. Daar komt bij dat je met een glazen terrasafscheiding zorgt dat weerelementen minder kans hebben.

Meer over ons

De beste afscheiding voor je terras

Voor je terrasafscheiding glas gebruiken is een perfecte manier als je privacy wil bieden, maar je terras toch een open uiterlijk wil laten houden. Als je ons een terrasafscheiding van glas voor je laat maken, dan zul je merken dat wij altijd snel werken en dat we onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden. We zorgen voor strak design en maken producten die altijd weerbestendig zijn. Hebben we al gezegd dat een terras van Xterior ook nog eens winst verhogend is? Genoeg stof om een keer over van gedachten te wisselen in een persoonlijk gesprek met ons!

Neem contact op