Glazen balkonscherm

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een glazen balkonscherm voor je flat of appartement

Woon jij op een flat of in een appartement en heb jij hier een heerlijk balkon? Dan weet je dat het echt genieten is op mooie dagen, maar dat er ook dagen zijn dat het weer minder ideaal is. Als je dan een glazen balkonscherm op je balkon laat plaatsen zorg je ervoor dat het ook op koudere of winderige dagen aangenaam blijft op je balkon. Dat niet alleen, als je wat lager woont is een balkonscherm van glas een manier om voor wat extra privacy te zorgen. Bij Xterior hebben we de perfecte oplossingen op dit gebied voor je klaarstaan, die we helemaal op maat voor je kunnen maken.

 

 

Een mooi balkonscherm van glas

Xterior is een bedrijf dat producten maakt voor buiten. We hebben het dan over bijvoorbeeld parasols en terrasschermen, maar ook een prachtig, stevig glazen balkonscherm. Met onze producten weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt, wij produceren ook alles zelf in ons eigen bedrijf. Een balkonscherm van glas moet ook goed uitgevoerd zijn, zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken of het scherm in goede staat blijft. Onze schermen kunnen wel tegen een stootje en weerstaan daarnaast ook de meest heftige weersomstandigheden die we in ons land kennen.

Meer over ons

Meer weten over ons balkonscherm van glas?

Wij gebruiken bij het maken van een balkonscherm glas als basismateriaal. Dit is een stevig materiaal dat geluid, wind en regen buiten je balkon houdt, maar dat jou niet je zicht op de buitenwereld ontneemt. Heb jij interesse in een dergelijk scherm? Dan raden wij je aan om eens contact met ons op te nemen om de mogelijkheden met ons door te spreken. We komen graag bij je langs om een van onze mooie schermen bij je te plaatsen. We kunnen je dan ook meteen meer vertellen over onze andere producten.

Neem contact op