Doorzichtig windscherm

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een windscherm dat doorzichtig is

Ben jij op zoek naar een manier om ervoor te zorgen dat mensen het hele jaar door op je terras kunnen zitten? Een oplossing die het mogelijk maakt om hier tijdens alle seizoen aangenaam te kunnen vertoeven? Dan raden wij je van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij Xterior. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in ontwerp en ontwikkeling van producten die er speciaal op zijn gericht jouw terras zoveel mogelijk seizoensproof te maken. Neem bijvoorbeeld een doorzichtig windscherm van Xterior. Dit is een perfect product om ervoor te zorgen dat jouw gasten altijd uit de wind zitten.

 

 

Een windscherm dat doorzichtig is

We hebben bij Xterior meerdere soorten windschermen te koop. Windschermen van verschillende materialen, maar ook met verschillende doeleinden. Wil jij een windscherm om je terras heen dat daar permanent staat? Of toch liever een windscherm dat doorzichtig is en dat je eenvoudig kunt verrijden. Zo staat er niet altijd een windscherm om je terras heen, maar kun je het wel direct inzetten op die momenten dat je het nodig hebt. Ons windscherm dat doorzichtig is wordt door ons helemaal op maat voor je gemaakt. Zo weet je zeker dat jij straks een windscherm hebt waar je gasten mooi achter kunnen schuilen als ze bij jou op het terras zitten.

Meer over ons

Meer weten over onze windschermen?

We verkopen windschermen die gemaakt zijn van meerdere verschillende materialen, waarbij we deze altijd helemaal voor jou op maat kunnen maken. Je hoeft er zodoende niet bang voor te zijn dat je straks met een windscherm komt te zitten dat niet past bij de uitstraling van je zaak. Samen met jou gaan we eens goed bekijken hoe jij wilt dat je windschermen, maar ook de andere producten om het leven op je terras zo aangenaam mogelijk te maken, er op hun aantrekkelijkst uit komen te zien.

Neem contact op