De horeca mag weer open!

Het moment waar heel onze horeca-branche al langere tijd naar uit heeft gekeken; de heropening. De restaurants mogen hun maaltijden weer serveren, de cafés mogen weer biertjes tappen en de lunchrooms mogen gasten weer voorzien van lekkere broodjes.

Dit alles is vanaf 5 juni zowel binnen als buiten toegestaan. Aangezien de kans op een coronabesmetting in de buitenlucht aanzienlijk kleiner is dan binnen, zien we dat de meeste horeca-activiteiten buiten plaatsvinden. Hierdoor is het terras meer dan ooit een prominente plek voor iedere horecagelegenheid.

Het is dus van belang om je terras zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken en te beschermen tegen windstoten, regenbuien en hevige zon. Om dit te realiseren helpt het team van Xterior je graag verder, van vrijblijvend advies tot complete montage.

Ondanks de drukte en grote behoefte aan terrasproducten binnen de horecabranche bieden we korte levertijden, uitstekende kwaliteit en snelle service. Neem hiervoor gerust contact op via [email protected] of geef ons een belletje via +31 495 745 961!