Corona terrasscherm

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Corona terrasscherm om te voldoen aan de eisen

Uiteraard houdt de nieuwe situatie ook jullie bezig. Hoe zorg je ervoor dat het terras straks weer open kan? Je verlangt naar omzet. Je maakt jezelf wellicht zorgen om de toekomst. Wij van Xterior denken graag met je mee. We staan voor je klaar. Kies voor onze coronaschermen en je terras kan hopelijk snel weer open. Door middel van onze schermen ben je perfect voorbereid op de 1,5 meter samenleving. Gasten kunnen bij jou weer genieten van een hapje en een drankje.

 

 

Perfect coronascherm voor terras

Wil je eerst meer advies over het corona terrasscherm? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan met hart en ziel voor je klaar. Voor iedere situatie hebben wij de perfecte oplossing. Onze coronaschermen zijn heel flexibel. We hebben ze vrijwel allemaal uitgevoerd met wielen. Zo zijn ze snel en gemakkelijk te verplaatsen op jouw terras. Eventueel kun je ze ook verankeren. Het is maar net wat jouw wensen zijn. Omdat deze situatie nieuw is, denken we graag ook met je mee. Profiteer van onze kennis en ervaring. Uiteraard bieden wij je ook nu een scherpe prijs.

Meer over ons

Scherp geprijsd coronascherm terras

Omdat wij niet samenwerken met tussenpersonen kunnen wij onze prijzen laag houden. Omdat we alles zelf in huis hebben, zijn wij er ook voor deskundig advies. Je vindt meer informatie op de website, maar je mag ook zeker een afspraak maken met een van onze medewerkers. Ook voor jou is er hoop. We doen er samen alles aan dat ook jouw terras straks weer open kan. Door te kiezen voor onze coronaschermen is afstand houden op jouw terras geen enkel probleem. Wij hebben ons grondig verdiept in de nieuwe situatie en zijn dus ook nu jouw ideale partner. Uiteraard mag je vertrouwen op een snelle levering en een professionele montage. Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.

Neem contact op