Compleet terras

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een compleet terras van Xterior

Heb jij een horecazaak met een terras, maar ben je niet tevreden over hoe dit er uitziet? Of ben je net een horecazaak begonnen en wil je hier graag een mooi terras bij aanleggen? Bij Xterior hebben we de kennis en ervaring om jou hierbij te helpen. We kunnen voor jou een compleet terras ontwerpen en hier alle producten bij leveren die je nodig hebt om van je terras een groot succes te maken. Van horecaparasol tot terrasoverkapping en verwarming, bij ons zul je het allemaal heel eenvoudig kunnen vinden. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om al onze mogelijkheden met ons door te spreken.

 

 

Een terras compleet laten ontwerpen

We hebben door de jaren veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van terrassen. Onze producten staan op menig terras in Nederland, waarbij we vaak betrokken zijn geweest bij het ontwerpen van een terras. We willen graag dat jij een terras hebt waar je gasten optimaal van kunnen genieten. We maken graag een afspraak met je om eens om de tafel te gaan zitten en alles te bespreken. Wat wil jij allemaal op je terras hebben staan? Hoe groot is je terras? Wil je dat jouw terras ook in de winter een heerlijke plek is om te vertoeven?

Meer over ons

De complete terrassen van Xterior

We hebben in het verleden al heel wat complete terrassen geleverd, altijd tot genoegen van de bedrijven waar wij mee samengewerkt hebben. Als je contact met ons opneemt staan we klaar om jou te helpen het ideale terras te ontwikkelen. We zorgen er dan voor dat jij met je terras een echte eyecatcher hebt en dat het er straks altijd vol zal zitten. Als wij een terras compleet voor je afleveren heb jij straks een manier gevonden om je omzet een flinke zet in de rug te geven.

Neem contact op