Bahama parasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een Bahama parasol voor uw terras

Heb jij een horecagelegenheid met een mooi terras? Dan is het belangrijk om jouw klanten de grootste mate van comfort te bieden. Je doet dit niet alleen maar met goed meubilair, maar ook met windschermen en parasols. Bij Xterior zijn we gespecialiseerd op het gebied van alle mogelijke windschermen. We helpen jou om je terras dusdanig in te richten dat het voor je bezoekers een nog fijnere plek wordt om te vertoeven. Hiervoor hebben wij bijvoorbeeld de Bahama parasol in het assortiment. Dit is een lijn grote, zeer stevige en windvaste parasols, die zelfs storm kunnen weerstaan.

 

 

Een parasol van Bahama

Bahama parasols zijn parasols die alle weersomstandigheden aankunnen. Met een dergelijke parasol op je terras heb jij straks een terras waar je gasten ook op dagen met minder mooi weer plaats kunnen nemen. Als jij een extra grote parasol op je terras wil hebben staan, dan is de Bahama parasol hier de perfecte oplossing voor. Uiteraard kan je deze bij ons krijgen in een groot aantal verschillende kleuren, maar ook in verschillende formaten. Neem hiervoor eens een kijkje bij de informatie op onze website, om hier te zien wat voor mogelijkheden je bij ons allemaal hebt. Je kunt hier natuurlijk ook altijd een keer contact over opnemen met ons.

Meer over ons

Meer weten over onze Bahama parasols

Wanneer je als parasol de Bahama uitvoering kiest, dan kun je er zeker van zijn dat je een prachtige parasol naar je terras haalt. Dit zijn robuuste parasols die er prachtig uitzien en die een grote ruimte op je terras uit regen en wind houden. Wil jij alleen een of meerdere van deze parasols bij ons kopen, of wil je dat wij de hele inrichting van je terras op de schop nemen? Ook daar zij wij bij Xterior namelijk voor in te schakelen. Samen met jou zorgen we dat je straks een terras hebt waar je gasten met plezier tijd op door willen brengen!

Neem contact op