Aluminium windscherm

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een windscherm van aluminium gebruiken voor je terras

Heb je een terras bij jouw horecagelegenheid? Dan zul je hier altijd zo optimaal mogelijk gebruik van willen kunnen maken. Het is nu eenmaal zo dat mensen graag op een terras zitten om heerlijk te kunnen genieten van een versnapering. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat de weersomstandigheden hier geen invloed op kunnen hebben. Bij Xterior hebben we een groot aantal mooie producten klaarstaan waarmee je ervoor zorgt dat jouw terras helemaal weerbestendig wordt. Producten als bijvoorbeeld een aluminium windscherm, dat we helemaal voor jou op maat zullen maken.

 

 

Je nieuwe windscherm van aluminium

We gaan graag eens met je om tafel zitten als je ook een terras wil hebben dat extra aantrekkelijk is voor je gasten. Een terras waar mensen een omweg voor willen maken, omdat ze weten dat ze hier lekker kunnen zitten, zonder dat ze er bang voor hoeven te zijn dat het weer roet in het eten gooit. Een windscherm dat aluminium als basismateriaal heeft, is natuurlijk een perfecte oplossing. Wij maken een windscherm voor jou dat niet alleen maar functioneel is, maar dat er ook nog eens mooi uitziet. We hebben daarbij ook de mogelijkheid om voor jou een windscherm te maken van een ander materiaal, zoals bijvoorbeeld glas, kunststof of plexiglas.

Meer over ons

Meer weten over een aluminium windscherm?

Dat windscherm van aluminium gaan wij graag voor je realiseren. Je draagt er dan aan bij dat jouw terras straks het hele jaar door een plek is waar mensen graag willen zitten. Niemand zit er op te wachten om op een terras te moeten zitten waar het tocht en waar de wind alles omver blaast. Maar als wij een windscherm in aluminium voor je maken en neerzetten, dan kun je er op rekenen dat dit ook helemaal niet meer aan de orde is. We hopen dan ook snel van je te horen!
Neem contact op