Aluminium terrasscherm

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Op zoek naar een aluminium terrasscherm?

Ben je op zoek naar een aluminium terrasscherm die perfect past bij jouw huisstijl? Maak dan kennis met het assortiment van Xterior. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring met het ontwerpen, produceren en monteren van verschillende soorten terrasschermen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken een ontwerp op maat voor je. Zo weet je zeker dat het terrasscherm aansluit bij jouw wensen. Uiteraard staan wij garant voor een kwalitatief goed terrasscherm dat bestand is tegen weer en wind. Zo zitten jouw gasten gegarandeerd veilig en comfortabel op het terras.

 

 

De voordelen van een terrasscherm aluminium

Een terrasscherm aluminium biedt verschillende voordelen. Zo biedt het terrasscherm privacy en vormt het een afbakening tussen jouw terras en de stoep (of andere horecaondernemingen). Daarnaast kan het terrasscherm tevens als windscherm bieden of voor extra sfeer en gezelligheid zorgen. Kies bijvoorbeeld voor een terrasscherm met plantenbakken of een terrasscherm van glas. Een terrasscherm van glas is ideaal als jouw terras een mooi uitzicht heeft die je je klanten niet wilt ontnemen. Kies eventueel voor een terrasscherm op wielen als je het scherm makkelijk wilt kunnen verplaatsen na sluitingstijd of op een ander moment.
Meer over ons

Xterior vertelt je meer over een terrasscherm van aluminium

Wil je meer weten over een terrasscherm van aluminium of onze werkwijze? Neem dan contact op met Xterior. Wij beantwoorden je vragen graag. Je kunt ons bereiken via de telefoon of e-mail. Ben je op zoek naar nog meer producten waarmee je je terras extra aantrekkelijk maakt? Ontdek dan ons aanbod met zonwering, parasols en accessoires. Wij helpen jou bij het creëren van een gezellig terras dat veel klanten aantrekt. Op deze manier haal je alles uit het terrasseizoen en zul je nog meer winst behalen! Graag tot ziens bij Xterior.

Neem contact op