Aanleggen van terras cafe

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Wil jij een mooi terras voor je cafe?

Ben jij de eigenaar van een cafe en ben je niet helemaal tevreden met hoe je terras er uitziet? Dan nodigen wij je van harte uit om eens contact op te nemen met Xterior. Bij ons bedrijf vind je namelijk de mooiste elementen om een terras perfect mee op te bouwen. We produceren zelf prachtige, stormvaste parasols, windschermen, terrasschermen en meer. Daar komt bij dat we ook de indeling van je terras voor je kunnen ontwerpen. Samen met jou bekijken we hoe we ervoor gaan zorgen dat mensen die langs je terras lopen hier graag eens een bezoekje aan gaan brengen.

 

 

Bij een terras een cafe aanleggen

Bij het aanleggen van een terras moet je met een aantal dingen rekening houden. Je kunt natuurlijk wel lukraak een paar stoelen, tafels en schermen neerzetten, maar het is beter om hier eens met een expert naar te kijken. Wij gaan er namelijk voor zorgen dat de waarde van je terras sterk toeneemt. Dit bewerkstelligen wij door ervoor te zorgen dat je terras straks het hele jaar door kan worden gebruikt en niet alleen maar in seizoenen waarin het dan toevallig mooi weer is. Mensen willen ook met minder mooie omstandigheden buiten van een drankje kunnen genieten. Met onze parasols, windschermen, terrasschermen en andere producten is dat allemaal mogelijk.

Meer over ons

Meer weten over het aanleggen van terras bij cafe of restaurant?

Wil jij een terras bij cafe aanleggen en wil je hier wel eens over praten met een expert op dit gebied? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat Xterior je allemaal te bieden heeft. Ons bedrijf is gespecialiseerd als het aankomt op terrasschermen en andere producten om je terras mee in te richten. Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat jij straks een terras hebt waar mensen niet zomaar voorbij lopen!

Neem contact op